Bizz Club Ploiesti organizeaza Conferinta ESECURI DE SUCCES

Bizz Club Ploiesti anunță cel mai așteptat eveniment de business networking de la finalul acestui an.

Poate contribui eșecul la succesul profesional?; Are eșecul o componentă constructivă?; Putem avea success fără eșec? Sunt doar câteva întrebări la care veți găsi răspuns în cadrul CONFERINȚEI „EȘECURI DE SUCCES” din 17 noiembrie, un eveniment ce scoate la lumină poveștile a 2 antreprenori prahoveni ce au experiementat eșecul și l-au transformat într-o parte a succesului. Totul sustinut de 4 speakeri/ traineri care vor trage concluziile necesare și vă vor transmite informații prețioase pentru succesul vostru.

Vei afla poveștile lor de succes și vei descoperi cum să gestionezi productiv eșecul în plan profesional.

În plus, vei face networking de calitate și te vei conecta cu peste 100 de firme.

Rezervă-ți un loc aici: https://ploiesti.bizz.club/eve…/esecuri-de-succes-ploiesti

Sponsorul principal al Conferinței „Eșecuri de succes” din 17 noiembrie este Grupul Campion, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare ce activează pe piață asigurărilor din Romania începând cu anul 2007.

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare este componenta principală a Grupului, având o poziție puternică atât pe segmentul retail, cât și pe segmentele de Corporate și IMM, combinând cunoștințele asupra pieței de asigurări regionale cu avantajele locale. Clienții corporate ai brokerului beneficiază de expertiza tehnică, consultanță specializată, produse inovatoare și de soluții financiare pregătite în funcție de necesitățile lor.

Cu peste 150 de colaboratori în București și 60 de orașe, Grupul Campion este structurat în prezent în 3 entități distincte. Mai multe informatii pe site-ul de prezentare al companiei: https://www.campionbroker.com/index.html##main