Barbat injunghiat mortal la Ploiesti

IPJ Prahova informează că duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploiești se află inconștient în locuință.

Aproape concomitent, la sediul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuința acestuia.

Drept urmare, la locul tragediei s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

Așa cum era de așteptat într-o atare situație, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut de către unitatea de parchet competentă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de omor calificat.

Se pare că tragedia s-a produs pe fondul faptului că victima nu îi restituise criminalului suma de 2.000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut.

 Descoperirea macabră a fost făcută de fratele victimei, cel care a și sunatla Poliție în vreme ce făptașul se ducea să mărturisească tot ce a făcut.