Bani de la CJ pentru localitati din Prahova

Consiliul Județean Prahova a acordat, marți, noi sume pentru anumite localități prahovene, pe baza parteneriatelor, pentru derularea unor lucrări de infrastructură.

 

Suma care va fi repartizată localităților se cifrează la aproape 7 milioane de lei, fonduri destinate pentru o serie de parteneriate.

 

Cea mai mare sumă, de 1,8 milioane de lei, va fi alocată la Bușteni, pentru reabilitarea DC 132, strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham.

 

Pe lista localităților care au primit fonduri se numără Sinaia, Câmpina, Mizil, Plopeni, Vălenii de Munte, Brebu, Călugăreni, Dumbrava, Fîntînele, Gornet Cricov, Gura Vadului, Păulești, Valea Doftanei, Slănic, Adunați, Apostolache, Bălțești, Bătrâni, Berceni, Ciorani, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Filipeștii de Târg, Florești, Gherghița, Gorgota, Lapoș, Măgurele, Olari, Posești, Sîngeru, Secăria, Scorțeni, Surani, Tomșani și Valea Călugărească.

 

Suplimentar, în timpul ședinței au fost aprobate trei amendamente prin care s-au dat bani la Comarnic (400.000 lei), Lipănești (100.000 de lei) și la Bertea (aproximativ 90.000 de lei).