Azuga se dezvolta cu fonduri europene de 16 milioane lei

Orasul Azuga isi continua dezvoltarea prin atragerea de noi fonduri europene, cu care se vor moderniza strazi si scoli, dar se va si construi un nou centru cultural.

„În această perioadă când suntem in plină situație de urgență, Azuga crește, se dezvoltă și adună roadele după o muncă extrem de susținută, sănătoasă și durabilă!!
Am semnat un nou contract de finanțare din fonduri europene pentru orașul nostru în valoare de 16 167 982 lei (162 miliarde lei vechi).
„ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII POPULAȚIEI IN ORAȘ AZUGA-LOT 2” se numește proiectul și a fost depus în 31 august 2018. Este un proiect complex unde cererea de finanțare a fost fundamentată pe două componente A+B.
Componenta A – imobile, care cuprinde: modernizare școală generală cu eficiență energetică și absolut toate dotările necesare copiiilor și construire Centru Cultural Azuga în locul actualei case de cultură.
Componenta B -reconstruirea a 3 km de străzi: strada Prahovei cu absolut toate ramificațiile și aleile( începem de la școala generală, blocuri Prahovei, Colonia mică, Colonia mare până la Valea Grecului, blocul de piatră și toate vecinătățile străzii Voluntari ce aparțin străzii Prahovei), strada Amurgului cu tot cu refacerea podului peste pârâul Azuga până la Cantonul CFR.
Prin semnarea acestui contract de finanțare din fonduri europene, al cincilea pentru orașul nostru, facem posibilă realizarea a trei proiecte foarte importante pentru dezvoltarea noastră.

Deși traversăm cu toții o perioadă dificilă, nimic nu mă va opri să continui ceea ce înseamnă reconstruirea orașului nostru!!”, se scrie pe pagina oficiala de socializare a Primariei Azuga.

Sursa foto: facebook