Azi s-a lansat publicatia online „Investitor in Romania”

CECCAR – Filiala Prahova a organizat evenimentul cu tema „Succesul businessului și rolul profesionistului contabil”, în data de 20 noiembrie 2019, la Sala de conferinţe Europa, de la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

Cu acest prilej a fost lansată și publicația on-line Investitor în România – ghid cu date utile pentru antreprenorii din România – informații și analize macroeconomice, legislație specifică în domeniul financiar-contabil, fiscal, și legislația muncii.

Agenda evenimentului a inclus si teme ca Performerii economiei prahovene din domeniul financiar-contabil – laureaţi Top CECCAR şi laureaţi Top CCI Prahova – poveşti de succes în afaceri; Tendințe în legislația europeană și impactul asupra mediului de afaceri la nivel național – prezentata de Cornel Niţu – Presedinte CECCAR Prahova; Educaţia Financiară, sursă de expertiză utilă oricărui antreprenor – prezentata de Neagu Florica, BCR Valeni.

Din Prezidiu au facut parte Cornel Niţu – CECCAR Prahova, Alexandra Petre – CCI Prahova, Daniela Buzoianu – UPG Ploiesti, Daniela Manea – PIMM Prahova, Adrian Moroianu – UGIR Prahova.