Avem vesti despre… Targul de PASTI! De la… Sibiu! La Ploiesti oare cum vor fi Sarbatorile?

Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Paști de la Sibiu, eveniment, și el de TRADIȚIE, a anunțat astăzi, care este perioada în care Sărbătoarea se pogoară în Piața Mare în preajma Sfintelor Paști, după celebrul model al Târgului de Crăciun. Așadar, ediția din acest an este programată în perioada 26 aprilie și 7 mai.

„Este o ediție pe care noi o pregătim în direcția de a avea o selecție de produse tot mai interesante, deoarece am observat la târgurile de Crăciun un interes tot mai mare unor expozanți care au produse artizanale, produse handmade de foarte bună calitate. Ieri am dat startul perioadei de înscrieri a comercianților, care mai au timp, ultima zi fiind 29 martie. Vrem să oferim produse de calitate. Este un târg unde multă lume vine să-și cumpere cadouri și lucruri interesante. Nu este divertismentul pe primul loc în acea perioadă, până în ziua de Paști. Nu cred că este potrivit să atragem publicul prin divertisment, însă vrem se creăm un cadru foarte plăcut în Piața Mare, unde vor fi aproximativ 50-60 de căsuțe cu expozanți din toată țară și nu vor lipsi nici atracțiile pentru copii.”, a spus Andrei Drăgan Răduleț, jurnaliștilor de la Sibiul in imagini.

 Se… AUDE?!?
 Oamenii „ăia”, acolo, în poala Ardealului țin la tradiții. În cel mai profund sens. NOI???…

P.S. Așteptăm și noi, aici la Ploiești un comunicat, încă de pe acum, despre organizarea unui Târg de Paști (bun prilej de a promova tradițțile și meșterii populari)?! Sau… mai bine dăm o fugă la Sibiu?!

foto: Facebook, ziare.com