Atmosfera fabuloasa duminica seara in centrul Ploiestilor! MAI RAR ASA CEVA… la noi

Duminică seară, în cadrul distins al generoasei esplanade a Palatului Culturii, am fost martorii unei armonii desăvârșite, când copii, tineri și adulți s-au unit ca un singur cor pentru a călători împreună în lumea fascinantă a cinematografiei.

Coloanele sonore celebre din The Lion King, Beauty and the Beast, The Greatest Showman, James Bond, Moana și Encanto au prins viață prin vocile talentate și pasionate ale membrilor Corului Filarmonicii, acompaniați de pianista Cristina Ionescu și percuționistul Alexandru Dumitrașcu, sub îndrumarea maestrului Eduard Dinu.

 O atmosferă estivală FABULUOASĂ, pe aripile muzicii.oamenii au stat nu doar pe scaunele pregătirede organizatori,ci și pe trotuare,pe borduri sua chairpe elementele decorative din zonă doar-doar să „guste” licoarea… unor triluri nemuritoare. Fantastic și… meritat!

„Mulțumim din suflet publicului nostru minunat pentru susținere și aplauzele călduroase. Energiile voastre au îmbrățișat întreaga atmosferă și au creat o seară magică, plină de emoții și muzică de film extraordinară.

Nu putem să uităm nici de echipa tehnică, acei adevărați magicieni din spatele scenei, fără de care acest spectacol minunat nu ar fi fost posibil”, transmit reprezntanții Filarmonicii ploieștene.