ASTA E CHESTIE DE… SIGURANTA NATIONALA! Un prahovean ar aduce fraudulos (!) in tara romani din zonele de risc din Italia!

Un bărbat din județul Prahova a fost dat în consemn la frontieră!

O odisee care, dacă totul se adeverește, confirmă nu doar… SPIRITUL DE INIȚIATIVĂ AL ROMÂNULUI, dar și LIPSA DE RESPONSABILITATE!!! Speriați să nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii unui prahovean din comuna Bătrâni au sesizat autoritățile și și-au pârât vecinul că face frecvent curse în Italia. Și NU ORICUM! S-ar părea că omul, ca să facă și el un ban, aduce români, fix din zonele de risc, transmite corespondentul Mediafax.

S-arpărea că omul, ca să facă și el un ban, aduce români, fix din zonele de risc.

Reprezentanţii Direcţei de Sănătate Publică au mers, însă, la domiciliul acestuia, unde au discutat cu soţia şi fiica bărbatului. Dan Ioniţă, directorul DSP Prahova, a transmis că ar fi informații potrivit cărora bărbatul ar fi trecut de mai multe ori frontiera în ultima perioadă, venind din Italia. Însă, STUPOARE! El nu figurează în evidenţele celor care au completat chestionarele standard în aceste situaţii speciale.

Dată fiind conjunctura, DSP Prahova a anunţat Poliţia, dar şi Direcţiile de Sănătate Publică din județele Arad şi Bihor.

Soția bărbatului ar fi spus autorităților că bărbatul urmează să vină din zona Verona.

Respectivul nu are chestionar completat, drept pentru care, pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliție, am anunțat și noi DSP Arad și DSP Bihor. Este așteptat să sosească mâine (duminică-n.r.) în țară”, a precizat Dan Ioniță, Directorul DSP Prahova, citat de Mediafax.

Clar, asta ar putea fi considerat atentat la siguranța sănătății românilor! IAR AUTORITĂȚILE AR TREBUI SĂ IA MĂSURI DRASTICE!