ASA INVESTIM IN EDUCATIE. Aprecieri pentru proiectul Zooming Christmas, devenit el insusi Traditie

„Cum investim in viitor? Investind în educație.. cu toate resursele. Fie că vorbim timp petrecut la repetiții sau de încurajări nenumărate, tinerii merită totul pentru a-și atinge potențialul adevărat.

Asta face Cristian Duca! Un profesor, un pianist, un prieten!

Vreau să îl felicit pentru ce a reușit ieri seară pe scenă și pentru ce reușește an de an cu elevii săi, performanță prin pasiune.

Zooming Christmas este un proiect ce încă din anul 2016, în fiecare iarnă aduce împreună artiști, elevi ai Colegiului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, de la clasa lui de pian și nu numai, alături de Zoom  pentru a arăta publicului cât de frumoasă este familia unită prin muzică, pentru că toți cei care urcă pe scenă, fie ei mici sau mari.. sunt parte din familia Zooming Christmas. Sunt parte din familia căreia i-am promis înainte de pandemie că îi voi fi alături și voi sprijinii cu toată inima acest proiect chiar si pentru a ajunge pe scena Sălii Palatului… sold out! Dar până în acel moment, la ceas aniversar al proiectului, mărim familia zooming pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” – Ploiesti – astfel, Zooming Christmas devenind și un proiect al Filarmonicii ploieștene.Sunt fericit că există astfel de profesori care pe lângă măiestrie… duc mai departe prin exemplul propriu, muzica prin dragoste, pasiune, muncă și… familie.

Felicitări Cristian Duca! Felicitări trupa Zoom! Felicitări elevilor și elevilor absolvenți ce se reîntorc în calitate de invitați.. felicitări fiecărui suflet frumos care a muncit pentru acest spectacol! Felicitări familia Zooming!”

 Gânduri printre rânduri. Aprecieri și cel mai de preț dar- Respectul învelit în miez purpur de dragoste și emoție, chiar din partea directorului ilarmonicii ploieștene, dirijorl Vlad mateescu față de profesorul și pianistul Criastian Duca, „părintele” acestui proiect de succes, devenit, iatăă, tradiție: Zooming Christmas.

 Minunat! O lecție, un dar, o lumină. Despre ARTĂ și despre… ARTA DE A DĂRUI FRUMOSUL. Oameni frumoși, înveșmântați în harul de a crește generații de artiști…