Ambasadorul SUA, vizita-fulger la Ploiesti

Coca-Cola HBC România a găzduit astăzi, 16 august, prima vizită a E.S. Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans G. Klemm, la fabrica din Ploiești a companiei.

Fabrica din Ploiești este una dintre cele mai importante unități de producție ale Grupului Coca-Cola Hellenic.

“Statele Unite și România împărtășesc o alianță profundă și statornică, sunt parteneri și prieteni. Parteneriatul nostru economic are o importanță cheie pentru Statele Unite. Coca-Cola este un exemplu de investiții generate de SUA în România, care sprijină comerțul prosper între țările noastre. România are un potențial foarte bun și Statele Unite vor continua să sprijine creșterea economică în România”, a declarat E.S. Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans G. Klemm.

Oficialul american a fost insotit de Shelley Saxen, Director Adjunct al Sectiei Economice si Greg O’Connor, Atasat Comercial.

klemm_cciprahova (Mobile)Cu aceasta ocazie, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat un pranz de lucru in onoarea inaltilor oaspeti, la care au participat Prof. Dr. Ing. Mihail Minescu, Prorector al Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti precum si reprezentantii companiilor CONPET si INSPET, membre ale Colegiului de Conducere al CCI Prahova.

In cadrul acestui eveniment, s-au discutat subiecte generale privind profilul economic si potentialul comercial si investitional al judetului Prahova, oportunitati de colaborare bilaterala, precum si aspecte de interes privind mediul de afaceri local.