Ambasadorul Rusiei, vizita la Primaria Ploiesti; presedintele CCI Prahova a fost prezent la eveniment

E.S. Dl. Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, a efectuat miercuri, 15 decembrie a.c., o vizita de lucru la sediul Primariei Ploiesti, fiind insotit de Dl. Alexander Tyurin – Consilier Economic si Dl. Nikolai Belera – de la Directia Protocol. Vizita a fost organizata la invitatia primarului municipiului Ploiesti – Andrei-Liviu Volosevici, la eveniment fiind prezenti si Presedintele CCI Prahova – Aurelian Gogulescu, viceprimarul Magdalena Trofin, administratorul public – Simona Albu, dar și o delegație a companiei Petrotel-Lukoil,  condusă de Dan Dănulescu, membru al directoratului.

Cu aceasta ocazie, Presedintele Gogulescu a reiterat interesul celor două comunitati de afaceri – romana si rusa – de a derula parteneriate reciproc avantajoase, aspect reiesit din experienta importanta pe care CCI Prahova o are in urma multitudinii de evenimente organizate pe relatia bilaterala cu Rusia. Aceste actiuni au avut drept scop stimularea schimburilor comerciale bilaterale, stabilirea de contacte de afaceri si atragerea de investitori in judetul Prahova.

“Ne exprimăm recunoștința față de municipalitatea ploieșteană, pentru contribuția la dezvoltarea cooperării economice și culturale între țările noastre, România și Rusia, precum și pentru ospitalitate. Ambasada Federației Ruse la București intenționează să continue și să dezvolte aceste relații de prietenie” a declarat, la finalul vizitei oficiale în municipiul nostru, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa, Valery Kuzmin.

“Suntem onorați de vizita delegației Ambasadei Federației Ruse în România, în orașul nostru, și dorim să îi asigurăm pe partenerii noștri că avem intenția de a extinde relațiile de cooperare în domeniile de interes comun, bazate pe respect, înțelegere și promovarea valorilor care ne leagă”, a precizat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.