Alexandrion continua parteneriatul cu Petrolul pentru al 8-lea an

Parteneriatul dintre Petrolul Ploiesti și Alexandrion Group a fost prelungit pentru cel de-al 8-lea an, noua înțelegere fiind anunțată într-o conferință de presă organizată astăzi, la care au participat Costel Lazăr, președintele clubului ploiestean, și Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group.

Suntem parteneri de cursă lungă, asta pentru că, după cum bine știți, Prahova este și casa noastră! Aici aveam cea mai importantă și mai mare fabrică, iar majoritatea celor care lucrează pentru compania noastră sunt din Ploiești și, bineînțeles, rezonează cu acest club. Așa că este o datorie, și morală, dar și socială, de a întoarce din binele nostru și comunității de care aparținem. Suntem împreună de opt ani, iar mesajul președintelui și fondatorului Alexandrion Group, domnul Nawaf Salameh, este acela că se va întinde pe termen nelimitat această colaborare. Ne bucurăm să facem parte din acest parteneriat și ne dorim ca anul viitor să ne întâlnim din nou, dar cu Petrolul fiind în prima ligă, acolo unde îi este locul!”, a precizat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group.

”Avem un parteneriat trainic, ce sperăm să dureze foarte mult timp. Le transmitem mulțumirile noastre și îi asigurăm că vom face toate eforturile pentru performanță”, a punctat președintelui clubului galben-albastru, Costel Lazăr.