Alex Ciocâlteu, golgeterul Conpetului: Micul Torje de la Strejnic

Conpet Ploieşti a încheiat cu bine un campionat în care atacantul Alex Ciocâlteu a fost golgeterul echipei.
R.: Alex, final bun de sezon pentru Conpet!
A.C.: Păcat că s-a terminat, aş zice. Eram, cu toţii, în vervă. Ne-am depăşit cu mult ultimul obiectiv, acela de a acumula, în ultimele 5 etape din retur, nouă puncte. Am cules 13 şi, cu puţină concentrare, puteam obţine maxium.
R.: Eşti primul marcator al echipei cu nouă goluri. Cum te simţi în această postură?
A.C.: Mă simt excelent, normal. Dar, zestrea mea de goluri putea fi mult mai mare. Mai multă concentrare şi atenţie în multe faze favorabile mi-ar fi adus mult mai multe reuşite.
R.: Conpet, locul patru final. Mulţumitor?
A.C.: Un loc echitabil zic eu, în condiţiile în care ne-am desfăşurat activitatea.
R.: Campionatul a avut, pentru voi, două părţi distincte!
A.C.: Pe noi ne-a deranjat foarte mult momentul în care am pierdut la “masa verde” şase puncte câştigate pe teren. De acolo s-a cam stricat totul, multe etape. Ne-am revenit însă pe final şi am arătat ca o echipă cu adevărat competitivă.
R.: Cum se împacă fotbalul cu şcoala. Eşti student la două facultăţi!
A.C.: Am făcut faţă cu greu la acest program infernal de multe ori. Pe de o parte meciuri şi antrenamente, pe de altă parte cursuri şi examene la cele două facultăţi, de Sport şi Drept, pe care le urmez. Până la urmă m-am descurcat bine, în ambele ipostaze.
R: Ce va urma, fotbalistic, pentru tine?
A.C.: Mai am un an de contract la Conpet, dar vreau să joc mai sus. Dacă va fi o ofertă bună atât pentru mine, dar şi pentru club, vom discuta serios.
R.: A venit, în sfârşit, vacanţa!
A.C.: Da, era şi timpul. Dar pentru mine va fi o vacanţă activă. Mai am de dat examene, însă nu voi neglija nici pregătirea. Rămân în priză cum se zice, evident la un nivel mai scăzut până la reluarea pregătirilor.
R.: Cum te porecleau băieţii, la Strejnic?
A.C.: Piticul îmi ziceau, cel mai des. O să îmi fie dor de atmosfera de la Conpet. Dacă era mai multă implicare la această echipă se putea promova lejer.