ACCIDENT GRAV, pe DN 1A, in comuna Targusoru Vechi

Accident grav,  soldat cu victime, duminică după-amiază, la doi pași de Ploiești. Sunt implicate două autoturisme care, în urma impactului s-au transformat în mormane de fiare.

Imaginile sunt concludente!

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 80 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a celor doi conducători auto, dar și a unei femei de 46 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani.

Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au detaliat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

IPJ Prahova informează, de asemenea, că cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La rândul său, ISU Prahova a transmis că doi dintre cei trei ocupanți din autoturisme au fost găsiți blocati.

„Unul dintre ocupanți a fost extras până să ajungă echipajele de pompieri, iar al doilea a fost extras de fortele de intervenție. Toate persoanele implicate în accident sunt conștiente, primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor medicale și paramedicale”.

Foto: ISU PRAHOVA