A demarat procesul de consultare și scriere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030. Cum te poti implica

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești demarează procesul de consultare și scriere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030 și vă invită la prima ședință a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești din 2024.

În anul 2024, Ploiești este Capitala Tineretului din România, iar unul dintre obiectivele programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024 este realizarea și adoptarea de către Primăria Ploiești a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030.

„Strategia este un document complex și ne propunem să aflăm părerea tuturor factorilor implicați: tineri, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai instituțiilor, experți din domeniul tineretului/politici publice sau oricare alte persoane direct interesate de domeniul tineretului.

Demarăm procesul de consultare și scriere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030. Dacă ești tânăr sau reprezinți o asociație/fundație/instituție care își propune să se implice în realizarea Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești, te rugăm să completezi acest formular: https://forms.gle/EJ2nVZF4zdtULd4J8, până pe 14 ianuarie 2024.

Te așteptăm la prima întrunire din anul acesta a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești. Ședința va avea loc pe 15 ianuarie 2024, începând cu ora 13:30, la Primăria Municipiului Ploiești. Vom reveni pe e-mail către fiecare participant, care a completat formularul, cu detalii referitoare la sala unde se va desfășura evenimentul. De aceea, este important ca datele din formular să fie completate corect”, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Judetene pentru Tineret Prahova.