CCI Prahova, misiune economica in China (12 – 20 iunie 2019)

In perioada 12 – 20 iunie 2019,  Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat o misiune economica in China, cu scopul intaririi relatiilor economice existente si stabilirii de noi contacte de afaceri.

 

Programul misiunii economice, in care Camera de Comert si Industrie Prahova a fost reprezentata de Presedintele Aurelian Gogulescu,  a cuprins participarea la cea de-a XXX-a editie  a Targului International pentru Comert si Cooperare Economica de la Harbin, precum si intalniri  de afaceri la Harbin si Beijing.

 

Din programul vizitei au facut parte intalniri oficiale la Harbin – cu conducerea Provinciei Heilongjiang – respectiv cu Dl. Wang Wentao – Guvernatorul Provinciei si cu Dl. Hu Yafeng – Vecepresedintele Congresului Popular, cu conducerea Biroului pentru Relatii Externe al Guvernoratului Provinciei Heilongjiang, cu conducerea Primariei Yichun, dar si intalniri de afaceri cu reprezentantii unor companii chineze. Tot la Harbin, Presedintele CCI Prahova a fost invitat si a participat la un interviu televizat al televiziunii Heilongjiang People.

 

La Beijing, Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, s-a intalnit si a purtat discutii cu E.S. Dl. Bazil Vasilica Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in R.P. Chineza.