2021 – anul în care mulți dintre membrii bizz.club vor deveni antreprenori

Anul care tocmai se încheie este anul în care mulți dintre oamenii care au afaceri au întâmpinat diferite probleme din cauza pandemiei pe care cu toții o cunoaștem. În cadrul bizz.club Ploiești, prin grupurile de mastermind, dar și prin intermediul ședințelor săptămânale aflate în graficul activității, toți membrii clubului și-au păstrat activitatea, ba chiar, din contră, și-au îmbunătățit-o și și-au diversificat-o.

Verzibox.ro este un proiect care a apărut în cadrul clubului bizz.club și care, în continuare, este în piață și crește de la zi la zi. Cu toate acestea, la ultima ședință a celor de la bizz.club, președintele Ionuț Urzeală le-a demonstrat multora dintre membrii clubului ca nu sunt antreprenori, lucru ce nu a fost comod deloc pentru o foarte mare parte dintre ei, ci ca sunt liber profesioniști cu angajați. Mulți, probabil, și-au pus dorința să devină antreprenori, să-și cunoască rolul de antreprenor și să evite să mai fie angajați în propria firmă, lucrând cot la cot cu angajații și neavând timp să lucreze pentru firma lor, să o crească așa cum fiecare antreprenor de succes reușește.

Bizz.club Ploiești este locul în care se întâmplă ca cei angrenați în comunitatea de afaceri să se susțină reciproc prin referințe, prin conexiuni și prin business direct, de foarte multe ori. Networking-ul este un lucru pe care nu-l folosesc la adevărata putere foarte mulți dintre cei care fac afaceri și este unul dintre lucrurile pentru care aceștia nu reușesc să aibă succesul dorit sau să-și atingă adevăratul potențial pe care îl pot avea.

Cum afli dacă și tu ești un freelancer cu angajați? Foarte simplu. Raspunde la întrebarea „Ce face firma ta?”. Apoi, înlocuiește în răspunsul la întrebare „firma face” cu „eu fac”. Dacă această afirmație din urmă este adevărată, înseamnă că ești doar un liber profesionist cu angajați. Nu ești un antreprenor. Antreprenorul este cel care își cunoaște foarte bine rolul, acela de a-și găsi oameni care să facă ce și cum gândește acesta pentru ca firma lui să evolueze.

La bizz.club găsești întotdeauna elemente de educație antreprenorială care te ajută săptămână de săptămână să îți îmbunătățești activitatea în rolul tău de antreprenor. Sprijinul pe care bizz.club îl oferă este unul care, de foarte multe ori, generează profit financiar, dar, mai ales, generează susținere de fiecare dată când un antreprenor are nevoie de o activitate pe care poate să o acceseze de la membrii comunității.

Acum, dacă ți-am stârnit curiozitatea și îți dorești ca din freelancer să devii antreprenor, completează formularul de pe pagina ploiesti.bizz.club sau sună la numărul de telefon 0735 294 404, pentru a participa la o ședință marca bizz.club Ploiești.