Eugen David, primarul din Floresti, revine in PNL

Primarul comunei Floresti, Eugen David, unul dintre cei mai performanți edili din județul Prahova, se întoarce în Partidul Național Liberal. Astfel, David va candida la alegerile locale, ce vor avea loc în iunie, din partea PNL, putand obține cu ușurință al patrulea mandat la conducerea Primăriei Florești.

În cei 12 ani petrecuți în slujba locuitorilor din Florești, primarul Eugen David a demonstrat că este un exemplu demn de urmat pentru toți primarii din țară și rezultatele sale vorbesc de la sine.

Eugen David a spus că s-a întors în PNL pentru că are încredere în proiectul co-președintelui PNL Prahova Iulian Dumitrescu, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

”Am decis să mă întorc în PNL Prahova gândindu-mă, în primul rând, la locuitorii din Florești. Am luat această decizie și pentru că am încredere în proiectul co-președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Iar pentru a pune în aplicare toate proiectele de care localitatea noastră are nevoie este necesară și susținerea Consiliului Județean. Iar domnul Iulian Dumitrescu mi-a dat asigurări că vom colabora împreună pentru interesul locuitorilor din Florești”, a spus Eugen David, prin intermediul unui comunicat de presa al PNL Prahova.