Robert Turcescu, inclus in cursa pentru Primaria Bucuresti!

Miscarea Populara a validat candidaturile interne pentru primăriile de sector din Capitala.

Astfel, Primăria Sectorului 1 va fi disputată de preşedintele executiv al MP, Eugen Tomac, care şi-a anunţat candidatura la Colegiul Naţional al MP din ianuarie, şi de fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

Jurnalistul Robert Turcescu, deşi nu şi-a asumat public adeziunea la MP, a fost nominalizat de surse din partid ca va candida pentru Primăria sectorului 5, unde-l va avea drept contracandidat în cursa internă pe consilierul local Daniel Niţu. Surse din MP au declarat pentru MEDIAFAX că jurnalistul Robert Turcescu şi-ar putea regândi candidatura şi ar putea intra în competiţia internă pentru Primăria sectorului 2. „Robert Turcescu nu va candida din partea Mişcării Populare. Este adevărat că ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atât”, a declarat azi, pentru MEDIAFAX, Eugen Tomac.

Şi jurnalistul a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că nu se va înscrie în cursa din MP pentru primăria Secotrului 5, fără însă a preciza dacă se va implica în campania electorală, alături de formaţiunea condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu.

În interiorul MP, pentru Primăria sectorului 6 şi-au înscris candidatura fostul jurnalist Carmen Dincă şi liderul MP sector 6 Ştefan Enache.