Centura Comarnic – stadiu de realizare de aproape 50%

La invitația domnului primar Sorin Nicolae Popa, candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, a participat la inaugurarea primului parc din istoria orașului Comarnic. „Cuvintele nu pot să descrie bucuria copiilor și a oamenilor de toate vârstele care au fost prezenți la acest eveniment. Este un parc cu locuri de joacă pentru copii, mese pentru relaxare și șah, teren de sport sintetic dotat cu vestiare, skate parc și pistă de biciclete, cu o fântână arteziană luminată nocturn.

Și asta nu e tot. Împreună cu domnul primar, am văzut și lucrările care s-au făcut la Centura Comarnic. Stadiul de realizare al lucrărilor este de aproape 50% și cel târziu anul viitor lucrarea se va finaliza. În urmă cu un an și jumătate, nimeni nu mă credea când, în calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, anunțam că vom construi acest drum. Și iată că am demonstrat că putem să facem lucruri care schimbă radical în bine viața unui oraș.

Tot în Comarnic, avem un proiect de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, care va fi implementat până la sfârșitul anului viitor. Prin acesta, un număr de 1458 locuitori ai orașului Comarnic vor fi conectați la rețeaua de apă sau vor beneficia de apă de calitate superioară la robinet, iar 839 vor fi conectați la canalizare. Lucrările se vor desfășura în Comarnic, Ghiosești, Podu Lung, Poiana, Posada.

După ce scoatem traficul din oraș și punem rețelele de utilități la punct, vom trece la modernizarea centrului localității pentru a pune în valoare clădirile de patrimoniu și specificul zonei.

Viață de calitate pentru locuitorii orașului Comarnic, oportunități pentru mediul de afaceri și transformarea orașului într-o perlă a turismului prahovean – acestea sunt angajamentele noastre în Comarnic, care au la bază proiecte pe care le-am inițiat și pe care le vom duce la bun sfârșit.

În 9 iunie, votați echipa PNL – cea mai bună echipă din administrația prahoveană.

Alegeți Sorin Nicolae Popa primar în Comarnic și Iulian Dumitrescu președinte al Consiliului Județean Prahova. Împreună ducem Comarnicul și Prahova pe primul loc!”, a precizat Iulian Dumitrescu pe pagina sa de facebook.

PNL Prahova – CUI Mandatar 21240015