Fotbal Prahovean

Întrebările Boldeştinei: “Pe cine deranjăm?” PDF Imprimare Email
Liga A
Miercuri, 17 Aprilie 2019 10:35
Pe podium în principala întrecere fotbalistică din judeţ, postură pe care vrea să o păstreze până la capătul campionatului, Petrolistul Boldeşti nu traversează deloc o perioadă fastă.

Rezultatele modeste din campionat au fost însoţite de eliminarea din Cupa României, faza optimilor de finală. în disputa specială cu CS Berceni întreruptă în prelungiri.
“Clar nu ne mulţumeşte parcursul echipei noastre şi vom clarifica, din acest punct de vedere, în cel mai scurt timp, situaţia. Ştim ce avem de făcut şi nu vom face rabat de la nimic pentru a reaşeza lucrurile pe drumul lor firesc”, a precizat Daniel Richită, directorul sportiv al petroliştilor din Boldeşti.
Oficialul fostei divizionare C a ţinut să facă şi alte câteva precizări legate de evenimentele parcurse de echipa sa în ultimul timp în disputele din campionat.
“Nu ştiu pe cine deranjăm în condiţiile în care lupta pentru promovare pare tranşată. Suntem vânaţi, etapă de etapă, culmea, de cavaleri ai fluierului de nivelul naţional. Pe rând, Valentin Dumitru, Ovidiu Oprea, Ionuţ Neagu sau Mihai Amorăriţei au acordat avertismente şi când jucătorii noştri respirau! Este inacceptabil ce se întâmplă la adresa echipei noastre! Să ni se spună că nu suntem doriţi în lupta pentru primele locuri şi vom proceda în concecinţă. Nu am recuzat niciun arbitru, ca alte grupări din Liga A Prahova, şi tot avem parte de un tratament total ostil la mai toate meciurile din ultima perioadă. Nu mai putem tolera o astfel de situaţie”, a precizat Daniel Richită, directorul sportiv al Petrolistului Boldeşti după meciul din Cupa României cu CS Berceni.
 

Vispesti Prod

Roky Randory Guard

IRIMAT CONS

PROIECTARE – CONSULTANTA 
INGINERIE INFRASTRUCTURI


S.C. IRIMAT CONS S.R.L.
 Adresa: Bucuresti,
 Str. Tintasului nr. 21
 Tel./Fax:021 2240616;
 Mobile: 0724353125
 E-mail:
office@irimatcons.ro
 web: www.irimatcons.ro

Livius Wood

Litind


Echipamente de protectie - Produse PSI


www.echipamenteprotectieonline.ro
litindsrl@yahoo.com
Tel:0726109740
Tel/Fax:0244585566
Showroom : Ploiesti, Str. Marasesti, nr. 292
 

Scoala de soferi

Amooz Climaver

Gtz Medical

Zensport

Îmbracă fotbalul prahovean. Boldeşti Scăieni
Telefon  0723/373286

Randory Security

SC Francezul SRL Măneciu

Producător de mobilier, cherestea, lăzi, paleţi

Telefon 0749.043000

You are here  :