Karta Graphic

Editura şi tipografie la cele mai înalte standarde

„Ce e scris ramane”

Ploiesti, str. Gh. Doja, nr. 143
Telefon 0722730710


inchiriaza SPATII DE BIROURI la standarde occidentale, intr-un mediu de afaceri de inalt nivel, cu toate conditiile necesare desfasurarii unei afaceri de succes, la preturile cele mai avantajoase.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel. 0244-434 251 / 0721-290 875, office@dibo.ro, www.dibo.ro.

Şc. de şoferi Duca

organizează cursuri de pregătire în vederea obţinerii permisului de conducere categoriile A, B şi atestat conducere moped.

Tel. : 0244-595.511
Mobil : 0732-731.275

 Premio Service Anvelope


Calliope

Imobiliare Ploiesti

Ploiesti Industrial Parc

Camera de Comert si Industrie Prahova
Radio Prahova

Ziarul Prahova

Eka Trust

Mecca Plast

CSU Asesoft

Prahovabusiness Prahovabusiness Stiri Stiri


ofera spre inchiriere, HALE INDUSTRIALE moderne, cu toate utilitatile si facilitatile necesare unei game largi de activitati de productie, depozitare, show-room, birouri, la preturile cele mai avantajoase.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel. 0244-434 251 / 0721-290 875, office@dibo.ro, www.dibo.ro.

 Locuinte ANL la Azuga
Constructii-Imobiliare
Luni, 23 Decembrie 2013 10:22
AddThis Social Bookmark Button
Dumitru Nancu, director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, a participat, în perioada 18 – 20 decembrie 2013, la recepția la finalizarea lucrărilor de construcții a 132 de locuințe, 20 dintre acestea fiind situate in Prahova.
Apartamentele au fost finalizate în cadrul Programului de construcţii Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în următoarele judeţe:
• Constanța, localitatea Cumpăna, str. Prelungirea Strajei – 16 locuințe;
• Constanța, localitatea Năvodari, str. Pescărușului – 32 locuințe;
• Galaţi, oraşul Tecuci, str. Cpt. Gh Decuseară – 32 locuințe;
• Prahova, localitatea Azuga, str. Valea Azugii – 20 locuințe;
• Bihor, localitatea Marghita, str.Pandurilor – 32 locuințe.

Începând din luna aprilie 2013, noua conducere ANL a deblocat lucrările de construcții pe 41 de șantiere, începute în anii anteriori, dar sistate din cauza lipsei fondurilor necesare. Agenția Națională pentru Locuințe a finalizat prin Programul „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii” 284 de locuințe. De la preluarea mandatului (aprilie 2013), conducerea ANL s-a deplasat pe toate șantierele din țară pe care se construiesc locuințe ANL pentru a debloca lucrările de construcții și a urgenta finalizarea locuințelor. Agenția Națională pentru Locuințe a construit până la această dată 30.944 de locuinte pentru tineri. După minimum un an de închiriere, locuințele pot fi cumpărate de tinerii chiriași.

Pentru anul 2013 locuințele ANL pentru tineri se achiziționează la prețul de 326 euro/mp, conform Ordinului nr. 2401/30.07.2013. Programul „Locuințe pentr Tineri, destinate închirierii” se adresează tinerilor care nu îşi permit să cumpere un apartament sau să închirieze o locuinţă de pe piaţa liberă.

Blocurile construite de ANL în cadrul Programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii sunt în garanţie pe o perioadă de 2 ani şi orice problemă semnalată de locatari în această perioadă este rezolvată de firmele de construcţii cu care sunt încheiate contractele. După finalizare, Agenţia Naţională pentru Locuinţe predă locuinţele primăriilor, urmând ca acestea să le repartizeze tinerilor care îndeplinesc condiţiile pentru a putea primi o casă. Locuinţele se acordă tinerilor cu vârsta între 18 şi 35 de ani, care nu au un apartament în proprietate sau cărora nu le-a fost repartizată o locuinţă prin acest program. De asemenea, solicitanţii trebuie să fie încadraţi cu contract de muncă şi să-şi desfăşoare activitatea în localitatea respectivă.
 
© Prahova Business 2009.
 ziare   Prahova Business - Ziar online Top66 Statistici
Monitorizare Flota Auto GPS      Monitorizare GPS       Seminee