Karta Graphic

Editura şi tipografie la cele mai înalte standarde

„Ce e scris ramane”

Ploiesti, str. Gh. Doja, nr. 143
Telefon 0722730710


inchiriaza SPATII DE BIROURI la standarde occidentale, intr-un mediu de afaceri de inalt nivel, cu toate conditiile necesare desfasurarii unei afaceri de succes, la preturile cele mai avantajoase.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel. 0244-434 251 / 0721-290 875, office@dibo.ro, www.dibo.ro.

Şc. de şoferi Duca

organizează cursuri de pregătire în vederea obţinerii permisului de conducere categoriile A, B şi atestat conducere moped.

Tel. : 0244-595.511
Mobil : 0732-731.275

 Premio Service Anvelope


Calliope

Imobiliare Ploiesti

Ploiesti Industrial Parc

Camera de Comert si Industrie Prahova
Radio Prahova

Ziarul Prahova

Eka Trust

Mecca Plast

CSU Asesoft

Prahovabusiness Prahovabusiness Stiri Stiri


ofera spre inchiriere, HALE INDUSTRIALE moderne, cu toate utilitatile si facilitatile necesare unei game largi de activitati de productie, depozitare, show-room, birouri, la preturile cele mai avantajoase.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel. 0244-434 251 / 0721-290 875, office@dibo.ro, www.dibo.ro.

 Honeywell face fabrica de placute de frana in Prahova de 100 milioane euro!
Constructii-Imobiliare
Luni, 24 Octombrie 2011 09:57
AddThis Social Bookmark Button
Grupul industrial american Honeywell, unul dintre cei mai mari zece exportatori români, analizează construcţia unei fabrici de plăcuţe de frână lângă Ploieşti.

Producţia, care ar putea fi lansată până la sfârşitul anului următor, ar fi destinată autovehiculelor de pe piaţa europeană. Fabrica de la Ploieşti ar fi prima unitate de producţie a Honeywell în Europa echipată complet cu linii de producţie folosind tehnologie de ultimă oră Hot Press, potrivit unui comunicat al Honeywell.

Tehnologia Hot Press asigură o calitate mai bună, creşte eficienţa energetică şi timpul de livare, reducând costul pe ansamblu al producţiei. David Cote, preşedinte şi CEO al grupului american, a venit personal în România în luna martie a acestui an pentru a discuta cu autorităţile de la Bucureşti despre acordarea unui ajutor de stat pentru un proiect de investiţie de circa 100 de milioane de euro, care ar putea ajunge însă chiar la 200 mil. euro, potrivit unor surse din piaţă.

La acea dată a apărut în prim-plan şi numele Danielei Pandrea, o româncă ce lucrează de 13 ani în grupul industrial american Honeywell. Honeywell are peste 1.500 de angajaţi în România, iar la nivel global grupul are aproximativ 130.000 de salariaţi în 100 de ţări. Printre clienţii români ai Honeywell se află şi rafinăria Petrobrazi a OMV Petrom.
 
© Prahova Business 2009.
 ziare   Prahova Business - Ziar online Top66 Statistici
Monitorizare Flota Auto GPS      Monitorizare GPS       Seminee